wave2top
wave_mobile

Super easy afspraken plannen

Het werkt sneller dan de klok

Automatiseer je afspraken met onze planmodule. Een tool die niet alleen je medewerkers gebruiken, jouw opdrachtgevers, cliënten of patiënten kunnen ook zelf afspraken inplannen. Uiteraard alleen wanneer toegestaan en met de juiste bewaking en verificatie. Geen dubbele afspraken. En niet op ongewenste tijden. Alleen de beschikbare professionals en locaties zijn te reserveren. De planmodule is 20x7 beschikbaar en kan eenvoudig worden geïntegreerd in de website van jouw organisatie.

BrightPlan-icons-NB_Afspraak-Plannen

Bulkplannen

Met meerdere personen tegelijk op afspraak? Ook dat is zo gepland.

Blokplannen

Het is met BrightPlan mogelijk om afspraken te plannen met tussenpozen. Zo voorkom je onnodige tijdsverspilling wanneer de cliënt even moet wachten, terwijl bijvoorbeeld een verdoving gaat werken of na het toedienen van oogdruppels bij de optometrist.

Notificaties en bevestigingen

Na akkoord van de afspraak ontvangt de contactpersoon automatisch een bevestiging. De afspraak staat direct in de eigen agenda van de professional.

Online spreekuur

Wanneer afspraken niet persé op locatie hoeven te zijn, is er onze krachtige en veilige online oplossing.

00_BrightPlan_Waves_Dividers_600Yellow-01

Video afspraken

Je plant in een handomdraai een afspraak met jouw cliënt om op afstand met elkaar te communiceren via chat, spraak en/of video. Op deze manier kom je de cliënt tegemoet en bespaar je zelf onnodig reistijd en kosten.

Tijdens deze afspraak kan de professional met behulp van 3 snelkoppelingen direct in het dossier van de cliënt kijken en hier een notitie en/of taak aanmaken.

Wanneer je gebruik wilt maken van deze functionaliteit, dan heb je geen software of licentie nodig van een externe leverancier. Dus ook bij eventuele hulp of storingen levert BrightPlan.nl zelf de vertrouwde ondersteuning!

Video afspraak werkt als volgt:

  • Je geeft aan welke verrichtingen in aanmerking komen voor de online afspraak en je plant deze afspraken in, net zoals alle andere afspraken. De cliënt ontvangt een bevestiging van deze online afspraak met daarin een beveiligde link.
  • De Professional ziet in haar/zijn agenda dat een bepaalde afspraak een online afspraak is en selecteert deze voordat de afspraak plaats vindt. De digitale wachtkamer wordt nu automatisch zichtbaar en toont een overzicht van cliënten die zich al hebben aangemeld voor de video afspraak.
  • De cliënt meldt zich in de digitale wachtkamer door de beveiligde link uit de bevestiging te selecteren. De cliënt kan hierbij gebruik maken van zijn/ haar mobiele telefoon, tablet of computer, wanneer deze is voorzien van microfoon en camera.
  • Nadat de professional heeft aangegeven dat de afspraak kan starten, ontvangt de cliënt hiervan een melding, kan de verbinding plaatsvinden en zal de online afspraak starten.

Meer modules

Dossierbeheer

Alles logisch in één bundel

BrightPlan-icons-NB_Dossier DETAIL

Het Clientenportaal

Helder inzicht in eigen persoonlijke dossiers

BrightPlan-icons-NB_Clientportaal DETAIL

Het Relatieportaal

Samenwerking met opdrachtgevers

BrightPlan-icons-NB_Relatieportaal DETAIL

Vragenlijsten

Belangrijke informatie onderzoeken

BrightPlan-icons-NB_Vragenlijsten DETAIL
00_BrigtPlan_Icon_Yellow

Nieuwsgierig?

Dat is positief. Want wie vragen stelt, brengt een goede flow op gang! En daar houden wij van! Dus heeft jouw team kwaliteiten en talenten verloren aan administratieve taken en willen jullie niets liever dan elke dag gewoon alert en vol energie aan het werk? Neem dan contact op en krijg alle antwoorden op je vragen die het licht nog niet hebben gezien. Wij kunnen niet wachten! Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op
00_BrightPlan_Waves_Dividers_600Yellow-01