wave2top
wave_mobile

Over BrightPlan.nl

Serieus,.. wij zijn ook wel serieus

We zijn een jong team van slimme koppen, data-verwerkers, software engineers. We hebben allemaal onze eigen frisse blik op de digitale wereld. Wij zitten strak in de regels, maar voelen ons vrij in omgang. No Nonsense is dan wel onze kern, maar wij zijn maar wat graag speels ; ) Wij houden van alles wat geestig is! Het is de smeerolie voor ons brein. Daardoor loopt alles soepel. Zonder een zucht te laten ontsnappen, ontzorgen wij op al het werk wat voor jou geestdodend is.

Wij zijn praktisch, functioneel en zeer gestructureerd van aard. Deze serieuze kant is onmisbaar in ons vak. Helemaal als het aan komt op veiligheid en vertrouwen.

Door onze jarenlange expertise in het realiseren van dossierapplicaties, apps en vele complexe oplossingen zijn al veel hechte samenwerkingen ontstaan.

Of wij ook samen kunnen werken? Dan ontdekken wij zo. Wij hebben aan één blik genoeg!

Maak een afspraak!
00_BrightPlan_BrightEyes_NB_Over ons-page

Ondersteunend

Wij staan altijd klaar voor jouw vragen of opmerkingen.

Kennis

Onze hulp is supersnel zodat je snel weer verder kunt met je werk.

Documentatie

Alles staat simpel gedocumenteerd. Zo kan je snel aan de slag!

Oplossingen

We hebben een oplossing voor het koppelen met onze partner Exact.

00_BrightPlan_Waves_Dividers_600Yellow-01

Nieuwsgierig?

Dat is positief. Want wie vragen stelt, brengt een goede flow op gang! En daar houden wij van! Dus heeft jouw team kwaliteiten en talenten verloren aan administratieve taken en willen jullie niets liever dan elke dag gewoon alert en vol energie aan het werk? Neem dan contact op en krijg alle antwoorden op je vragen die het licht nog niet hebben gezien. Wij kunnen niet wachten!

Neem contact met ons op