wave2top
wave_mobile

TELEFOON
085-0516890

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We vertellen je graag meer.

Krijg alle antwoorden op je vragen die het licht nog niet hebben gezien. Vind je het prettiger dat wij contact opnemen, laat dan hier jouw gegevens achter!

00_BrightPlan_BrightEyes_Contact-page

Wij zijn een inovatief ICT bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen voor de zorg. Wij leveren applicaties onder andere aan een aantal behandelcentra, GGD’s, Arbodiensten, keuringscentra, ziekenhuizen, maar ook aan zelfstandig werkende professionals.

Samen met de klant kijken wij wat de behoefde is. Eventueel stellen wij een testomgeving ter beschikking, waarbij de klant kan onderzoeken of alle gewenste functionaliteit aan hun eisen voldoet. Tijdens het implementeren helpen wij de klant om het systeem tot in detail te begrijpen. Uiteraard staat ons deskundig team altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bij BrightPlan hanteren we het pay per use principe. Zo betaal je eigenlijk alleen voor wat je gebruikt!

Is de module video spreekuur niet relevant voor jouw organisatie dan betaal je er ook niet voor.

Bij BrightPlan.nl betaal je éénmalige implementatie en trainingskosten, een vast bedrag per afspraak en een jaarlijks vast bedrag per dossier.
Wilt u meer consultancy bij ons afnemen dan maken we hiervoor altijd een offerte met een faire prijs.
Neem gerust contact met ons op om de exacte kosten te bepalen.

Alle persoons gevoelige en medische informatie worden versleuteld bewaard op onze beveiligde servers. BrightPlan.nl is zowel ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd en werkt ook volgens deze normen. Wil je hier meer over weten kijk dan even op onze kwaliteitspagina.

Je kunt BrightPlan.nl gebruiken op elke computer voorzien van een internetbrowser. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat verouderde browsers niet worden ondersteund.

Ook kan de software draaien op mobiele devices zoals smart phones en Tablets.

LAAT HET
ONS WETEN!

00_BrightPlan_Waves_Dividers_600Yellow-01