wave2top
wave_mobile

Vragenlijsten

Belangrijke informatie onderzoeken

Een veelgebruikt en handige tool zijn vragenlijsten. Het maken van dynamische en complexe vragenlijsten was altijd ingewikkeld, tijdrovend en duur. Met BrightPlan.nl is dit verleden tijd.

Met BrightPlan.nl maak je nu zelf complexe vragenlijsten in een handomdraai, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Om je nog sneller te laten werken zijn er een aantal veelgebruikte vragenlijsten als templates beschikbaar.

BrightPlan-icons-NB_Vragenlijsten

Taalfunctie

Stel de vragenlijsten in alle gewenste talen samen. De cliënt of professional kiest zelf welke taal de voorkeur heeft! Op deze manier kun je de klant nog beter bedienen.

Koppelingen

Koppel je vragenlijst direct aan de verrichtingen, indien gewenst. In de bevestigingsmail staat automatisch een link naar de betreffende vragenlijst met een invulverzoek aan de cliënt.

Notificatiebericht

Stuur automatisch een seintje naar de cliënt als de vragenlijst nog niet is ingevuld voor aanvang van de afspraak. Op deze manier voorkom je vertraging tijdens de afspraak of onuitvoerbare afspraken.

Informatie professional

Behalve vragenlijsten voor cliënten stel je ook gemakkelijk vragenlijsten samen die de professional moet invullen.

00_BrightPlan_Waves_Dividers_600Yellow-01

Meer modules

Review Module

Met één druk op de knop

BrightPlan-icons-NB_Review-Module DETAIL

Procesondersteuning

Onze software denkt met je mee

BrightPlan-icons-NB_Procesondersteuning DETAIL

Optionele Modules

Schakel ze in of uit

BrightPlan-icons-NB_Optionele-Mmodules DETAIL

Super easy afspraken plannen

Het werkt sneller dan de klok

BrightPlan-icons-NB_Afspraak-Plannen DETAIL
00_BrigtPlan_Icon_Yellow

Nieuwsgierig?

Dat is positief. Want wie vragen stelt, brengt een goede flow op gang! En daar houden wij van! Dus heeft jouw team kwaliteiten en talenten verloren aan administratieve taken en willen jullie niets liever dan elke dag gewoon alert en vol energie aan het werk? Neem dan contact op en krijg alle antwoorden op je vragen die het licht nog niet hebben gezien. Wij kunnen niet wachten! Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op
00_BrightPlan_Waves_Dividers_600Yellow-01