LET’S TALK.

Wil je meer weten over BrightPlan.nl? Bel dan gerust!

Indien je het prettiger vindt dat wij contact opnemen of wanneer je graag op de hoogte gehouden wil worden van onze BrightPlan.nl ontwikkelingen, laat dan hier jouw gegevens achter!

  Veel gestelde vragen

  Indien je een vraag hebt die hier niet vermeld staat, bel ons of mail ons gerust.

  Wij zijn een inovatief ICT bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen voor de zorg. Wij leveren applicaties onder andere aan een aantal GGD’s, Arbodiensten, keuringscentra, ziekenhuizen, maar ook aan zelfstandig werkende professionals.

  Samen met de klant kijken wij wat de behoefde is. Eventueel stellen wij een testomgeving ter beschikking, waarbij de klant kan onderzoeken of alle gewenste functionaliteit aan de eisen voldoet. Tijdens het implementeren helpen wij de klant om het systeem tot in detail te begrijpen. Uiteraard staat ons deskundig team altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

  Bij BrightPlan hanteren we het pay per use principe. Zo betaal je eigenlijk alleen voor wat je gebruikt!

  Is de module video spreekuur niet relevant voor jouw organisatie dan betaal je er ook niet voor.

  Bij BrightPlan.nl betaal je éénmalige implementatie en traingskosten, een vast bedrag per afspraak en een jaarlijks vast bedrag per dossier.
  Neem gerust contact met ons op om de exacte kosten te bepalen.

  Alle persoons gevoelige en medische informatie worden versleuteld bewaard op onze beveiligde servers. BrightPlan.nl is zowel ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd en werkt ook volgens deze normen.

  Alle opgeslagen informatie wordt bewaard in een beveligd datacentra op Nederlands grondgebied.

  U kunt BrightPlan.nl gebruiken op elke computer voorzien van een internetbrowser. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat verouderde browsers niet worden ondersteund.

  Ook kan de software draaien op mobiele devices  zoals smart phones en Tablets.

  Vragen?
  Stel ze gerust.