Even voorstellen

Moederbedrijf uServ is een zeer ervaren automatiseringsbedrijf, gespecialiseerd in softwareontwikkeling op maat en heeft reeds jarenlange kennis en kunde in het realiseren en beheren van Dossierapplicaties.

Je kunt ons het beste kenmerken als een No Nonsense bedrijf. Wij stellen de klant voorop en doen er alles aan om deze, daar waar nodig, zo goed mogelijk te bedienen, ontzorgen en ondersteunen. Ons team bestaat uit hoog opgeleide specialisten en wij weten waar we het over hebben als het aankomt op ons vakgebied.

Ondersteuning voor onze klanten

Hoe lastig is het wanneer je een vraag hebt of je hebt een probleem met een applicatie waardoor je even niet meer verder kunt? In de meeste gevallen wordt je dan gevraagd om een support mail of een ticket in te dienen en kan er best veel tijd overheen gaan voordat deze beantwoord wordt. Binnen BrightPlan.nl onderscheiden we ons door onze persoonlijke benadering.

Gewoon even telefonisch contact met één van onze collega’s, is niet alleen een stuk prettiger en vriendelijker, maar het werkt ook veel efficiënter waardoor je snel geholpen bent en weer verder kunt met je werk.

Support

Wij leveren support tijdens maar ook na reguliere kantoortijden.

Wij staan klaar voor onze klanten

Neem gerust contact op om de support mogelijkheden met ons te bespreken.

Contact opnemen

Services

Onze specialisten helpen u graag verder als het nodig is.

Ondersteuning wanneer nodig

Voor  advies, een koppeling of uitbreiding kunt u op onze expertise rekenen.

Contact opnemen

Veiligheid

De beveiliging van gevoelige informatie is bij ons in goede handen.

Wij passen op de gegevens

Klangegevens worden versleuteld opgeslagen in een beveiligde omgeving.

Contact opnemen

Alle kennis bij elkaar

Ron van Leeuwen heeft al ruim dertig jaar ervaring binnen de automatisering. Hij is op veel plekken in de wereld werkzaam geweest in diverse disciplines binnen het ICT vak.

De laatste 10 jaar hebben Ron en zijn team zich voornamelijk beziggehouden met het ontwerpen en ontwikkelen van complexe Dossiersystemen in een zeer breed spectrum, waaronder de zorg. Dankzij de tomeloze inzet en expertise van alle collega’s binnen de organisatie is er met de lancering van BrightPlan.nl weer een mooi product neergezet.